News

News

Toffe Jusslinille SM-reikäpelien mestaruus, Lauri Ruuska jälleen top10:ssä Nordic Leaguella

Toffe Jusslin pelasi vakuuttavasti SM-reikäpeleissä  Lahdessa – tuloksena mestaruus. Jusslin pelissä ei ollut heikkouksia, vaan hän löi hyvin niin tiiltä kuin väylältä ja lähipeli sinetöi tulokset. Kuudessa ottelussaan Jusslin oli vain kerran alakynnessä. Kahdessa ensimmäisessä ottelussa voitto tuli helpohkosti (4&3, 5&4), mutta kolmannen kierroksen ottelussa Jusslin pääsi näyttämään taistelijan luonteensa –  voitto ratkesi vasta 23. reiällä.  Finaali Miikka Mäkistä vastaan päättyi lukemiin 2&1.
Viime vuoden lopussa SGA:han valmennukseen tulleen Toffen caddienä viimeisellä kierroksella oli valmentaja Niklas Dahlgren. Jusslinin seuraava kisa on SM-lyöntipelit kahden viikon kuluttua.

Lauri Ruuskan huippuvire Nordic Leaguella jatkuu – hän oli viides Ruotsissa pelatussa kisassa. Tämä oli Ruuskalle jo  seitsemäs top-10 sijoitus 12 Nordic Leaguealla pelaamastaan kisasta. Laurin sijoitus NL-rankingissa on nyt 16., kun kauden päätteeksi viisi parasta saa pelioikeuden Challenge Tourille.  Laurin kisakausi jatkuu jo tällä viikolla – Täby Golfklubb’lla pelataan 10.-12.7. seuraava NL:n kisa.