News

News

Sanna Nuutiselle kauden toinen top3-sijoitus Ladies European Tourilla

Sanna Nuutinen pelaa uransa toistaiseksi parasta kautta. Sunnuntaina Espanjan Sitgesissä päättyneessä kisassa hän oli kolmas kierrostuloksin 70, 71, 67, 73. Aiemmin tänä syksynä Sanna sijoittui toiseksi LETin ja Letaksen yhteiskisassa Ruotsissa. Espanjan kisan osallistujajoukko oli kuitenkin huomattavasti kovatasoisempi, mikä näkyi myös siinä, että yleisö kisapaikalla oli runsaasti.

-Oli hieno kokemus pelata kisassa, enkä jännittänyt normaalia enempää, vaikka kentän laidalla oli tavallista enemmän kuhinaa. Kisaviikolle olimme asettaneet selkeät prosessitavoitteet, joiden ansiosta oli helppo keskittyä vain omaan peliin. Tässä oli iso apu valmentaja Dallusta (=Niklas Dahlgren). Viimeisellä kierroksella oli hienoa pelata maailmanlistan 12. parhaan pelaajan, Carlota Cigandan kanssa.

Myös valmentaja Niklas Dahlgren oli tyytyväinen kisa jälkeen.
’Tämä oli kokonaisuutena onnistunut viikko, hyvää taistelua alusta loppuun. Viimeisenä kisapäivänä jäi ehkä muutama putti upottamatta, mutta todella hyvä kokonaisuus. Sannan peli on mennyt eteenpäin ja tästä on hyvä jatkaa kauden viimeisiin kisoihin’.