News

News

Suomen menestyneintä kilpavalmennusta myös 12–16-vuotiaille – tule tutustumaan valmennukseen

Season Golf Academy (SGA) on kilpapelaajien pitkäjänteiseen ja systemaattiseen valmennukseen keskittyvä valmennusakatemia. Valmennuksemme on seurariippumatonta, joten siihen voivat osallistua minkä tahansa golfseuran jäsenet. Tällä hetkellä valmennusryhmissämme on yhteensä 24 pelaajaa Suomesta, Virosta ja Portugalista. Pelaajamme ovat menestyneet erittäin hyvin sekä amatööri- että ammattilaisgolfin kiertueilla ja kilpailuissa kansalliselta tasolta aina Euroopan Tour -tasolle asti.

Opinnot golfstipendillä USA:ssa erinomainen vaihtoehto nuorille pelaajille

SGA on aktiivisesti ohjannut nuoria pelaajiaan hakemaan golfstipendejä USA:n yliopistojen golfohjelmiin, koska katsomme tämän olevan paras tie menestykseen sekä golfuralla että muussa elämässä. Yliopistovuosien aikana tarjoamme pelaajillemme valmennusta College Elite Players -ohjelmassamme.

Keväällä 2020 kaksi pelaajaamme, Rasmus Karlsson ja Ilari Saulo, sai valmiiksi bachelor-tutkintonsa USA:ssa. He ovat molemmat kehittyneet ja menestyneet hyvin yliopistovuosiensa aikana ja ovat nyt Suomen maajoukkueen jäseniä. Lisäksi neljä pelaajaamme jatkaa opintojaan ja viisi aloittaa syksyllä ensimmäisen yliopistovuotensa USA:ssa.

SGA:n mittavasta panostuksesta nuoriin pelaajiin kertoo se, että se on pohjoismaiden johtavia golfakatemioita sekä USA:ssa golfstipendillä opiskelevilla pelaajilla että The World Amateur Golf Ranking (WAGR) -luokituksen saaneilla pelaajilla mitattuna.

Uusi nuorten valmennusryhmä käynnistyy syksyllä

Marraskuussa 2020 käynnistämme uuden, 12–16-vuotiaille kilpagolfista kiinnostuneille pelaajille tarkoitetun valmennusryhmän.

Kaudella 1.11.2020 – 30.9.2021 ryhmä harjoittelee 1-2 kertaa viikossa niin, että kuukausittainen harjoitustuntimäärä on keskimäärin 12. Harjoitukset pidetään Season Golfissa Espoon Suomenojalla, talvikaudella harjoitushallissa ja kesäkaudella ulkoharjoitusalueilla. Ryhmän valmentajina toimivat SGA:n valmentajat David da Silva ja Niklas Dahlgren avustajanaan Suomen johtaviin amatööripelaajiin kuuluva Casper Simberg.

Ryhmään liittymisestä kiinnostuneet ovat tervetulleita tutustumaan SGA:n valmennukseen ja pelaajiin kevään ja kesän aikana sopimalla ajankohdasta valmentaja Niklas Dahlgrenin kanssa. Hyvä vaihtoehto tutustumispäiväksi on akatemian Nordcenterissä (www.nordcenter.fi) pidettävän valmennusleirin aikana 6. tai 7.7.2020. Noina päivinä myös nuoren vanhemmat voivat osallistua tutustumiseen ja saavat peliliput Nordcenterin kentille.

Ilmoittautuminen ryhmään alkaa 1.10.2020. Hakijoille ja heidän vanhemmilleen järjestetään ennen ryhmään valintaa keskustelu- ja informaatiotilaisuus, jonka yhteydessä valmentajat tutustuvat myös hakijan swingitekniikkaan. Valmennusjakson 1.11.2020 – 30.9.2021 hinta on 850 €.

Lisätietoja valmennusryhmästä ja tutustumispäivistä:

Niklas Dahlgren, niklas.dahlgren@seasongolf.fi, 040-747 4678