News

News

SGA:lla viisi pelaajaa Vierumäki Finnish Challengessa

Kotimaan kilpailukauden päätapahtuma Vierumäki Finnish Challange pelataan 1-4.8.2019.
Season Golf Academyn (SGA) valmennettavista mukana on ennätyksellisen monta, viisi pelaajaa – ammattilaisista Lauri Ruuska, Joonas Granberg  ja Toffe Jusslin sekä amatööreistä Rasmus Karlsson ja Ilari Saulo. Yhteensä suomalaisia kisassa on 15.

Lauri Ruuskalle pääsy kisaan avautui Golfliiton Team Finland Pro Teamin kautta. Ruuska pelaa pääsääntöisesti Nordic Leaguella, jossa hänen rankingsijoituksensa on tällä hetkellä 16. Joonas Granberg sai kisakutsun voitettuaan Suomen PGA:n mestaruuden ja SM-reikäpelin heinäkuussa voittanut Toffe Jusslin on neljänneksi paras ammattilainen Finnish Tourin rankingissa.

Amatööreinä pelaavat Rasmus Karlsson ja Ilari Saulo pääsivät mukaan tämän kauden vahvojen suoritusten kautta – kaksikko pitää kärkisijoja Finnish Amateur Rankingissa. Karlsson on ykkösenä kahden pisteen erolla Sauloon, joka muutama viikko sitten voitti SM lyöntipelimestaruuden.

“Olemme ylpeitä ja innostuneita siitä, että SGA:sta on viisi pelaajaa on mukana Suomen tärkeimmässä ammattilaiskisassa.  Challenge Tourin kilpailu tulee olemaan heille hieno kokemus ja toivotamme  kaikille onnea kilpailuun,” kertoo SGA:n päävalmentaja David Silva.