News

News

Sanna Nuutiselle uran paras sijoitus – toinen LET:lla, Casper Simberg toinen FT:lla

Sanna Nuutinen sijoittui jaetulle toiselle (67,70,71; -8) sijalle Tsekissä pelatussa Ladies European Tourin (LET) kisassa, mikä on hänen uransa toistaiseksi paras sijoitus.  Kisan viimeinen kierros oli todellinen jännitysnäytelmä kuuden pelaajattaren ollessa hyvin tasaisia viimeiselle viheriölle asti.  Voiton vei lopulta Sannan kanssa samassa ryhmässä pelannut Skotlannin Carly Booth (-9) neljän pelaajattaren jakaessa toista sijaa.

’Päällimmäinen tunne tällä hetkellä on harmitus, koska voitto jäi niin pienestä kiinni.  Toki on hienoa, että nyt tuli tähänastisen uran kovin saavutus.  Tässä kisassa olin erityisen tyytyväinen pitkiin draiveihini, joiden ansiosta pääsin lähestymään greenejä läheltä.  Kokonaisuudessa olen  ylpeä siitä, miten oma peli on kehittynyt tämän kauden aikana. Swingiä ja puttitekniikkaa hiotaan valmentajien David Silvan ja Niklas Dahlgrenin kanssa viikottain ja he ovat tehneet hyvää duunia siinä. Tämä kausi on ollut minulle myös henkistä kasvua ja vihdoin tuntuu, että olen löytänyt oman paikkani tourilta ja olen valmis voittamaan’, Sanna kertoi kisan jälkeen.

Toisen sijan myötä Sannan ensi vuoden pelioikeus LET:lle tuli askeleen lähemmäksi, sillä hän on Letaksen rankigissa toinen, kun viisi parasta saa pelioikeuden LET:lle. Nuutisen kilpailukausi jatkuu  ensi viikolla Letaksen kisassa Ruotsissa.

 

Myös Finnish Tourin Peuramaalla pelattu osakilpailu oli kärjessä hyvin tasainen – voitto ratkesi vasta neljän pelaajan uusinnassa, jossa Kullo Golfin Jonathan Jolkkonen teki birdien Porkkalan 18. reiällä muiden pelaajien par’eja vastaan. St. Laurence Golfia edustava SGA:n Casper Simberg sijoittui jaetulle toiselle sijalle.

’Tänään minulla oli hyvät mahdollisuudet voittaa, pienestä se oli kiinni. Rautalyönnit olivat hyvät, draivia pitää parantaa seuraavaan koitokseen’, Casper analysoi kisan jälkeen.
Samaa mieltä oli myös valmentaja Niklas Dahlgren: ’Casper pelasi hyvin, vaikka hänellä oli pitkän pelin kanssa ongelmia’.

 

SGA:n eestiläiset valmennettavat osallistuivat viikonloppuna Saarenmaalla pelattuun Eestiin mestaruuskisaan. Top 10:een mahtui 4 SGA-pelaajaa – Carl Hellat oli jaetulla toisella sijalla,  Timo Raukas neljäs, Kevin Jegers viides ja Markus Varjun kahdeksas.  Vasta 14-vuotias Ralf Kivi sijoittui hienosti juuri top 10 ulkopuolelle ollen sijalla 11.