News

News

Sanna Nuutinen paras suomalainen LET:n kisassa Sotograndessa

Sanna Nuutinen sijoittui Espanjan Sotograndessa pelatussa kisassa jaetulle 31. sijalle kierrostuloksin 71-79-71-74, kokonaistulos +7.  Viimeisen kisapäivän kahdella viimeisellä reiällä Nuutinen teki hienosti birdiet.

-Kenttänä Sotogrande on haastava ja tuulinen sää teki siitä vielä vaikeamman. Etenkin griineillä piti olla kieli keskellä suuta koko ajan. Oma lyömiseni oli hyvää ja varmaa. Tuulessa pelaaminen on kehittynyt tällä kaudella, sillä useammassa kisassa on ollut todella tuulista – se on hyvä, sillä pelaamalla vaikeissa olosuhteissa oppii pelaamaan vaikeissa olosuhteissa. Paremmalla puttaamisella olisin kolkutellut top10-sijoitusta, mutta se jääkööt odottamaan seuraavaa kisaa, Sanna kommentoi kisan jälkeen.

Suomalaisia oli kisassa mukana yhteensä kuusi, Nuutisen lisäksi cutin selvitti myös Noora Komulainen, jonka sijoitus oli T34 (+8).

Sannan kisakausi jatkuu tällä viikolla Ranskassa Evian Golf Resortissa  23-25.5. pelattavalla Jabra Ladies Openilla, joka on Ladies European Tourin ja LET Accesss Tourin yhteiskisa.