News

News

Sanna Nuutinen kolmas Letaksella, Ilari Saulo toinen Finnish Amateur Championshipissä

Sanna Nuutinen kiri Ruotsin Västeråsissä pelatussa LETAS-kisassa viimeisellä kierroksella kuusi sijaa ylöspäin päätyen jaetulle kolmannelle sijalle (80,75,69: -3).

’Löin palloa hyvin ja hyökkäävä pelisuunnitelmani toimi. Griinit olivat todella hyvät ja oli kiva päästä rullailemaan putteja sisään. Nyt on vielä kolme kisan putki edessä eli käväisen Suomessa ja maanantaina taas mennään’, Nuutinen kommentoi kisan jälkeen.

SGA:n päävalmentajan David Silvan lisäksi apuvalmentajana toimiva Niklas Dahlgren on tehnyt intensiivisesti töitä Sannan kanssa ja ollut mukana valmentajana ja caddienä muutamassa kisassa.

Keimola Golfia edustavan Sannan lisäksi myös toinen saman seuran edustaja oli tänään palkintopallilla, kun Talissa pelatussa Finnish Amateur Championshipissä Ilari Saulo sijoittui toiseksi (68,69,70: -6). Voittajaan, Eemil Alajärveen jäi eroa kaksi lyöntiä.

’Tämä oli hyvä kisa minulta, vaikka vähän harmittaa, etten pystynyt enempää laittamaan hanttiin Eemilille. Pallon lyöminen menee koko ajan parempaan suuntaan ja varsinkin ensimmäiset kaksi kisapäivää löin todella hyvin. Tänään viimeisenä kisapäivänä oli lyönnin kanssa vähän vaikeampaa ja kun putterikaan ei ollut kuumana, niin voittoa ei tullut. Kokonaisuutena kisakesäni on ollut menestyksekäs ja hyvillä mielen lähden takaisin Jenkkeihin’, Saulo kertoo kisan jälkeen.

Ilari voitti toukokuussa Estonian Amateur Openin, kesäkuussa Karikas Cupin ja heinäkuussa SM-lyöntipelimestaruuden. Hän opiskelee Yhdysvalloissa Middle Tennessee State Universityssä, jonne tänä syksynä lähtee myös toinen SGA:n valmennettava, Mattias Varjun.