News

News

Lauri Ruuska voittoon European Tourin ensimmäisellä karsintakierroksella

Lauri Ruuska pelasi kauden parhaan kisansa Fleesenseessä Saksassa käydyssä European Tourin karsintakisassa.  Hän voitti karsintojen ensimmäisen vaiheen osakilpailun kokonaistuloksella -17 (70, 69, 65, 67), eroa toiseksi tulleeseen Yhdysvaltain Nyasha Mauchazaan oli kolme lyöntiä.

’Fiilis oli hyvä kisaa ennen ja se auttoi valmistautumisessa. Kisa pelattiin aika tuulisissa olosuhteissa, mutta siihen olen tottunut Nordic Liigassa. Draivaaminen ja puttaaminen toimi tällä viikolla todella hyvin ja niiden kombinaatio johtaa usein hyviin tuloksiin. Viimeisen päivän yritin pitää vain bogit pois kortista ja se melkein onnistui’, kommentoi Lauri kisan jälkeen.

Karsintojen toinen vaihe käydään 7.11. alkaen Espanjassa kolmella eri kentällä, Laurin kisakenttä selviää lokakuussa. Toisesta vaiheesta jatkoon päässeet saavat pelioikeuden vähintään Challenge Tourille, European Tourin kortin saaneet selviävät Espanjassa Luminessa pelattavassa kolmannessa vaiheessa – kuuden kierroksen kisa alkaa 15.11.

Sanna Nuutisen sijoitus Letaksen kisassa Belgiassa oli T13 (75, 67, 74). Kisa oli Sannan viimeinen Letaksella, loppukauden hän keskittyy Ladies European Tourin kisoihin.

Kotimaassa Finnish Tourin päätöskisa käytiin Vierumäen Cooke-kentällä. Season Golf Academyn pelaajista parhaiten pelasivat Joonas Granberg (5.), Kevin Jegers (T6) ja Tyko Tuohimaa (10.)