News

News

Lauri Ruuska kuudes Nordic Leaguen kisassa, Ilari Saulo voittoon Estonian Amateur Openissa

Lauri Ruuska sijoittui jaetulle kuudennelle sijalle viime viikonloppuna Nordic Leaguen kisassa Ruotsissa.  Kierrostulokset 67, 73, 71 (-5) pelanneelle Ruuskalle tämä oli jo viides sijoitus top 10:een tällä kaudella.

Kotimaassa Ruuska oli paras Nordcenterin Finnish Tour -osakilpailussa toukokuun alussa – voitto ratkesi vasta uusintareiällä. Lauri uusi näin kahden vuoden takaisin voittonsa Nordcenterin FT-kisassa. Ruuskan peli on tällä kaudella ollut vakuuttavan tasaista – harjoittelu SGA:n päävalmentaja David Da Silvan johdolla alkaa nyt näkyä tuloksissa. Seuraava kisastartti Laurilla on torstaina 30.5. Barsebäck Resort Masters-kisassa.

Saare Golfissa Eestissä pelatussa Estonian Amateur Open -kisassa SGA:n pelaajat ottivat kolmoisvoiton Ilari Saulon sijoittuessa ensimmäiseksi, Kevin Jegers oli toinen ja Antti-Jussi Lintunen kolmas. Viime vuonna kisan voittaneen Rasmus Karlsson sijoitus oli viides ja kymmenettä sijaa jakoivat Mikko Sintonen ja Casper Simberg.

Saulon voittotulos oli +6 (Rasmus Karlssonin voittotulos viime vuonna -3), mikä kuvasti kentän osin vielä keskeneräistä kuntoa ja viimeisen kisapäivän kovaa tuulta ja ajoittaista sadetta.

Yhteensä kisassa oli mukana 90 osallistujaa, joista 15  SGA:n suomalaisia ja eestiläisiä valmennettavia.