News

News

Lauri Ruuska European Tourin karsintafinaaliin

Lauri Ruuska sijoittui jaetulle viidennelle sijalle Espanjassa Tarragonan Bonmont-kentällä pelatussa European Tourin karsinnan toisessa vaihessa.   Viimeiset kaksi kisapäivää olivat poikkeukselliset myrskylukemiin nousseen tuulen takia. Lauantaina kolmas kierros keskeytettiin ja  se saatiin päätökseen vasta sunnuntaina ja neljäs kierros maanantaina.
Laurin kierrostulokset 72, 71, 71, 67 kertovat paitsi vahvasta tuloskunnosta, myös hermojen hallinnasta haastavissa olosuhteissa.

Lauri kommentoi kisaa Golfpisteelle näin: ”Peli oli kokonaisvaltaisesti todella vahvaa. En juuri ollut suuremmissa ongelmissa ja onnistuin osumaan hyvällä prosentilla griineihin kovassa tuulessa. Se oli tuloksenteon kannalta kriittistä. Viimeinen kierros oli kokonaisuutenaan todella vakuuttava – varsinkin eilisen illan kovassa tuulessa pelattu -3 seitsemälle ensimmäiselle reiälle”, Ruuska sanoi.

”Pitkä ja raskas kilpailu oli. Kisa keskeytettiin neljä kertaa, ja odotteluun meni todennäköisesti enemmän aikaa kuin itse kierroksiin. Kaksi viimeistä päivää odotettiin aamusta asti, että päästiin pelaamaan vajaa kierros. Tänään koko lailla viimeiseen mahdolliseen aikaan päästettiin kentälle. Viimeiset ryhmät ovat vielä kentällä, mutta todennäköisesti ehtivät juuri lopettaa ennen pimeää.”

Ruuska oli ennen Bonmontin kisaa harjoittelemassa lähellä sijaitsevan Luminen kentillä, joilla karsintafinaali pelataan 15-20.11.  Kuuden kierroksen kisassa cut on neljän kierroksen jälkeen.